in

Must Read! Facebookvirus verspreidt zich razendsnel

facebook-messenger-large

Een Facebookvirus heeft al bij zeker 800.000 mensen tot problemen geleid.

Het verspreidt zich via de Messenger-app. Gebruikers krijgen een bericht van een vriend of vriendin met daarin een link naar een video. Daar kun je beter niet op klikken.

Volgens de Zweedse krant Aftonbladet gaat het om een virus die ook aan het rellen was in april van dit jaar. Berichtjes met video.html moet je dus niet aanklikken. Of eerst vragen aan degene die ze gestuurd heeft of het ook werkelijk van diegene afkomt en wat het is voordat je erop klikt. Beter safe than sorry!

Via die virus link kom je terecht op een soort Youtube-pagina. Dan wordt er gevraagd of je een extensie wilt installeren uit de Chrome Web store. Als je dat doet ben je de Sjaak want dan heb je vervelende malware op je computer te pakken. Malware kan van alles met je pc of laptop zoals gevoelige informatie buit maken, je bank en creditcard gegevens jatten en ga zo maar door!

Hier even een link die verwijst naar een website die uitleg geeft om de virus weer te verwijderen.Quote zocht uit wat het vermogen van Kees de Koning is

Boef & Zack INK droppen hun video voor – Drugs (opgenomen in Suriname)