in

Leefstijl: MTV-Mobile biedt 4G voor alle 4G-smartphones

Samsung Galaxy S4 Image Banner 500 x 500

4G is de opvolger van 3G, de huidige standaard voor mobiel internet. 4G is de nieuwste technologie op het gebied van mobiel dataverkeer. Hierdoor heeft dit netwerk standaard meer snelheid dan het 3G netwerk.

Door alle klanten toegang te geven tot het 4G netwerk, ervaren zij een snellere en stabielere internetervaring dan op 3G.

In het najaar zal MTV Mobile bekend maken hoe klanten met een grote behoefte aan mobiel internet gebruik kunnen maken van de volledige 4G snelheid. Op dit moment zijn ze bezig om dit aanbod vorm te geven. We zullen iedereen hierover dan verder informeren.

Bij MTV-Mobile kunnen klanten dus niet alleen nu, maar ook in de toekomst altijd alle mogelijkheden van de laatste technologie benutten.

Welke toestellen zijn geschikt voor 4G?
Voor toegang tot het 4G netwerk hebben MTV-Mobile klanten alleen een 4G geschikt toestel nodig. Alle MTV-Mobile 4G smartphones en tablets die nu al op de markt zijn –inclusief de nieuwe iPhone 5 die veel van onze klanten gebruiken- en MTV-Mobile 4G toestellen die zij in de toekomst aanbieden, zijn geschikt.

Om dat voor iedereen helder te maken, zullen deze 4G toestellen voorzien worden van een duidelijk herkenbaar 4G ready logo.Eye Candy: Jasmin Cadavid

At The Movies: Despicable Me 2 (Must See)