in

Motorola komt terug met de ooit Mega populaire Flip-Phone

Motorola heeft zijn geliefde Razr-telefoon, een must have destijds in het jaar 2000, nieuw leven ingeblazen als een opvouwbaar apparaat.

De nieuwe Razr onderscheidt zich van de Galaxy-Fold en Huawei Mate X door verticaal te vouwen in plaats van horizontaal. Uitgevouwen ziet het eruit als een gewone smartphone, zij het met een dikke “onderkin”, maar dubbelgevouwen is het ongeveer net zo groot als een MiFi router, met een klein display aan de voorkant om meldingen te bekijken, media te bedienen of een selfie te maken.

De RAZR beschikt over een 6.2-inch pOLED HD scherm met een resolutie van 2142×876. Uiteraard moet het toestel ook van stroom voorzien zijn en dat gebeurt met een batterij van 2510mAh.

Er zijn nog veel vragen als het gaat om duurzaamheid, maar de nieuwe Razr voelt volgens Tech Youtuber Engadget extreem goed gebouwd. Het heeft een paar nadelen, waaronder een mid-range processor, een camera en magere batterijcapaciteit. Daarnaast is dat ding ook duur. 1500 USD wordt er vermeld. Dat zijn geen geintjes…

Ga jij terug naar het jaar 2000 met de nieuwe Flip-Phone van Motorola? Check een hands on review in de onderstaande video.Vrouw ziet onlangs Overleden Vader in Echografie van ongeboren Baby

Kijken: Hond gooit auto in z’n achteruit en rijdt een uur lang rondjes