in

Mortal Kombat Movie Reboot zal R-Rated zijn en een zooitje Fatalities bevatten

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

We krijgen binnenkort en Mortal Kombat reboot wat R-Rated zal zijn en er zullen een zooitje Fatalities in voorkomen waar je maag rondjes van gaat draaien! Oh goodies…

Het is ook echt tijd voor een degelijke Mortal Kombat film. Het is ze nog niet echt gelukt om hier een spektakel van te maken wat het spelletje gewoon waardig is. Maar daar gaat dus blijkbaar verandering in komen.

In een bericht op Twitter bevestigde Mortal Kombat scenarioschrijver Greg Russo de geruchten dat de film R-Rated gaat zijn, maar onthulde verder weinig over de Fatalities die we te zien zullen krijgen. We just have to wait and see i guess…. bummer.

Since it’s already been stated by other members of the team, I’m gonna put this one to bed. MK WILL be R-Rated and for the first time EVER, FATALITIES will FINALLY be on the big screen (and no I’m not gonna say which ones) You’ll just have to wait for the movie & see!!!

Verder is er bekendgemaakt dat Joe Taslim, bekend van de uber gruwelijke actie film “The Raid” in de rol van Sub Zero gaat kruipen en dat de makers van “The Conjuring” deze freaking Reboot gaan maken! Dit is alleen maar bevestiging van het feit dat er iets heeeeeel lijps aan zit te komen!

Verder is er niet veel meer bekend over andere acteurs of wanneer de film precies te zien zal zijn. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte!De schimmige wereld van Privé & Premium XXX Snapchat accounts

Funny: Tijdens elk make-up tutorial moet er voortaan gewoon een aardbeving plaatsvinden