in

Monica Geuze stopt met vloggen, relatie met Lars Veldwijk is uit, Chivv en Henkie T reageren


Monica Geuze stopt met vloggen, haar relatie met Lars Veldwijk is uit, Chivv en Henkie T reageren hierop.

We weten ondertussen wel dat Chivv super verliefd is op Monica. De rapper blijft continue posten over Monica op Instagram en Snapchat. Zou hij ook stiekem de reden kunnen zijn van de breuk?

Eerder heeft Monica laten weten dat ze tijdelijk stopt met vloggen omdat ze in een drukke en stressvolle periode zit. Haar boeklancering heeft voor veel zenuwen gezorgd waardoor ze veel spanning heeft ervaren.

Vandaag, vrijdag 19 mei 2017, heeft het management aan RTL Boulevard laten weten dat Monica en Lars uit elkaar zijn. Lars Veldwijk voetbalt momenteel in Noorwegen en Monica Geuze is een paar keer daarheen geweest om hem te bezoeken. In haar vlog heeft ze niks gezegd over haar relatie met Lars. Volgens Shownews en Grazia heeft het management bekend gemaakt dat de afstand en de drukke agenda’s van de twee de reden is van de break up. Monica heeft ondertussen alle foto’s van haar samen met Lars van Instagram verwijderd en Lars heeft hetzelfde gedaan met haar foto’s op zijn Instagram account. Er zijn nog wel vlogs te zien van de twee op het Youtube kanaal van Monica.

Lees ook:

Natuurlijk laat Chivv het niet links liggen als hij hoort dat zijn droomvrouw weer single is dus hij reageert er gelijk op via een post op Instagram waarin hij trouwens in een voetbalshirt staat. Henkie T beseft die torie en gaat helemaal dede, bekijk het zelf hieronder.

De vlog van Monica waarin zij bekend maakt dat ze tijdelijk stopt met vloggen staat hierboven, alle gekke Instagram posts van Chivv en Henkie T kan je hieronder zien.
Er is een geit geboren in India met 1 oog < cyclops geit (beelden)

Poll: Vanavond is het zover – Lazaar vs Verhoeven… maar wie gaat er winnen?