in

Moeder wil plastische chirurgie voor dochtertje van (14): “Lelijke mensen komen nergens”

Een Britse moeder heeft zich behoorlijk wat woede op de hals gehaald na de bizarre uitspraken die ze deed in Closer Magazine. De 37-jarige Carla Bellucci, die op Instagram ruim 63 duizend volgers heeft, zei in het interview dat ze geld spaart zodat haar 14-jarige dochter plastische chirurgie kan ondergaan. Volgens haar is dat namelijk noodzakelijk om succesvol te worden: “Lelijke mensen bereiken tegenwoordig niks.”

Een Britse moeder heeft behoorlijk wat shit over zichzelf gehaald door een aantal bizarre uitspraken te maken tijdens een interview met Closer Magazine. Carla Bellucci (37) heeft op Instagram 63 duizend volgers en verklaarde dat ze geld aan het sparen is zodat haar 14-jarige kind plastische chirurgie kan ondergaan straks.

De reden daarvoor is volgens haar dat het noodzakelijk is om succesvol te worden. “Lelijke mensen bereiken tegenwoordig niks.”

“Tanisha isn’t the most academic of girls, so I don’t really care about her education, unlike with my boys. “She will need to rely on her looks to get on in life so she will need to be perfect. Ugly people get nowhere these days.

De alleenstaande Insta-moeder wil daarom dat haar dochter flink onder het mes gaat om er in haar ogen ‘perfect’ uit te zien. Bellucci moedigt haar dochter onder andere aan om facings op haar tanden te plaatsen en borstimplantaten te nemen. Ook raadt ze haar een Braziliaanse billift aan, omdat haar kont ‘plat’ is en ‘verbetering’ nodig heeft.

“Momenteel houdt ze van de Kardashian-look met een grote kont en grote borsten en dikke lippen. Als ze zestien is, wil ze fillers nemen en ik sta daar volledig achter.”
Faken

De moeder kwam zelf al eerder in het nieuws omdat ze een depressie had gefaked om een nose job voor elkaar te boksen en dit vergoed te krijgen via de verzekering.

Carla Bellucci trekt zich ondertussen helemaal niks aan van alle ophef. Sterker nog, ze lijkt het heerlijk te vinden. Op haar Instagram heeft ze reacties uitgeschakeld en schrijft ze captions als: “Mensen zullen praten, haters zullen haten. Ondertussen blijf ik mezelf.”

Bron: FUNXDeze Stranger Things X Nike collab is de beste tot nu

Lol: Modern Warfare Multiplayer bevat een Tamogotchi horloge die ‘Feed On Kills’