in

Moeder vermoordt eigen zoontje van 1,5 jaar oud en stuurt video naar ‘vreemdgaande’ vader

Een 21-jarige moeder uit Pennsylvania, Christian Clark, heeft haar 17 maanden oude zoontje vermoord en vervolgens de opgenomen video naar de vader gestuurd.

De vader, Price, werd door moeder beschuldigd van vreemdgaan. Christian stuurde Price gewelddadige berichten waarin zij dreigde hun zoon van 17 maanden en hun iets oudere dochter te vermoorden. Christian stuurde berichten zoals: “Je kunt maar beter voor je kinderen bidden” en “antwoord me of ik moet naar de gevangenis voor kindermishandeling”.

Enkele momenten later kreeg Price een bericht binnen van Christian waarin stond dat ze de kinderen aan het vermoorden is. Ze sloot het bericht af met een lachende emoticon. Niet veel later kreeg Price een video van moeder waarin te zien was hoe de kinderen met hun gezicht naar beneden liggen.

christian-clark-en-zoon

Moeder was alleen nog maar bezig met ‘wraak’ op de ‘vreemdgaande’ vader. Zij liet hem weten dat hun dochter Angel nog wel leefde en zelfs zweette, maar dat hun zoon niet meer ademde.

Zes keer kreeg Christian een reactie op de berichten en werd haar beloofd dat Price de bus naar huis zou pakken. Echter belde Price na de derde video het alarmnummer. In die video was te zien hoe moeder het jongetje aan zijn arm optilt en hem op het bed gooit.

kinderen-van-christian-clark
Agenten lieten weten dat Christian schuld heeft bekend. Ze zou haar zoontje hebben verstikt door hem een minuut lang met zijn gezicht naar beneden op een luchtbed te hebben gedrukt.

kids-van-christian-clark


Bron: CrimeDocsNL

Featured Image Credit: Politie Pennsylvania
Image Credit: Facebook en InstagramLijpe bestormt Nederlandse hitlijsten met Jackpot komt binnen op nummer 2

Je kan blijkbaar ook acuut Hepatitis krijgen van teveel energy drinks