in

Moeder verkoopt tweelingbaby’s voor €11.500, koopt nieuwe smartphone

Een alleenstaande moeder, bekend bij de media als Ma, verkocht haar pasgeboren tweelingjongens in september vorig jaar voor een totaal van 65.000 yuan. Dat is ongeveer €11.500.

De verkoop werd onlangs pas ontdekt door de lokale politie tijdens het onderzoeken van een andere zaak. Dat meldt Asia One op hun website.

Ma, die in de twintig is en afkomstig is uit de provincie Zhejiang, beweerde dat ze het deed omdat ze “geen cent had en veel schulden had”. Volgens de vrouw hadden haar ouders geweigerd haar te helpen omdat ze boos waren over het feit dat ze zwanger was geworden zonder getrouwd te zijn.

Tot overmaat van ramp weigerde de vader van de tweeling, alleen bekend als Wu, verantwoordelijkheid voor de baby’s mee te dragen. Hij was ook nergens te vinden toen ze werden geboren, en dook ineens op nadat hij hoorde dat de tweeling was verkocht.

Ma besloot de opbrengst van de verkoop met Wu te splitsen en haar aandeel te gebruiken om haar creditcardschulden te betalen en een nieuwe mobiele telefoon te kopen.

Tegen de tijd dat de politie het paar arresteerde, hadden ze al al het geld uitgegeven.

Na verder onderzoek slaagde de politie erin om de baby’s die waren verkocht aan twee paren in de provincie Anhui op te sporen en hen te herenigen met de ouders van Ma.

Ma en Wu zijn aangehouden en wachten een veroordeling af. Ze kunnen een hele zwaar straf krijgen voor het geheel.Trailer: Jason Momoa speelt hoofdrol in eerste Apple TV + original serie – SEE

Heineken gooit Shade op Apple en nieuwe iPhone via Facebook