in

Moeder van meisje dat sex had met leden SFB trekt aanklacht in incl. whatsapp audio

De moeder van het meisje da sex had met een aantal leden van SFB, heeft zojuist haar aangifte ingetrokken. De moeder deed zowat meteen aangifte tegen de groep toen het filmpje verspreid werd op social media.

Het Openbare Ministerie leidt de aanklacht vooralsnog maar de advocaat van de jongens ziet nu meer ruimte om de zaak aan te vechten gezien nu de aanklacht van de moeder is ingetrokken.

De moeder geeft aan geschrokken te zijn van alle ophef. Het meisje waar het om draait vindt alle media-aandacht ook maar overdreven en zegt dat er niets van klopt. Ze geeft aan dat het geheel vrijwillig was en dat er volgens haar totaal geen sprake is geweest van misbruik of pedofilie.

Ze verklaard het volgende in whats-app voicenotes die gelekt zijn op het internet:

meisje-sfb

”Niemand weet iets. Alleen wij die daar waren. Praten jullie geen onzin, het is mijn leven, het is het leven van die jongens. Het is geen pedofilie. We zijn jongeren onder elkaar. We zitten in onze kaulo pubertijd. Ik hoop dat alles rustig wordt en iedereen gewoon weer zijn leven kan leiden. Klaar, punt uit.”

Check de audiofragmenten die op het internet gelekt zijn hieronder:

[sc_embed_player fileurl=”https://fakka.nl/wp-content/uploads/sites/12/2017/01/1.mp3.mp3″]

[sc_embed_player fileurl=”https://fakka.nl/wp-content/uploads/sites/12/2017/01/2.mp3.mp3″]

[sc_embed_player fileurl=”https://fakka.nl/wp-content/uploads/sites/12/2017/01/3.mp3.mp3″]

[sc_embed_player fileurl=”https://fakka.nl/wp-content/uploads/sites/12/2017/01/4.mp3.mp3″]

Gister werd er verder verklaard dat niemand van SFB klappen heeft gekregen en dat de informatie van o.a. Lexxxus en Kempi onjuist is.

Volgens iemand anders die in Suriname is of verblijft op dit moment is het wel degelijk misgegaan met KM en moest hij overgeplaatst worden naar een andere cellenblok. Daar zijn nu ook audiofragmenten van op het internet te vinden.

[sc_embed_player fileurl=”https://fakka.nl/wp-content/uploads/sites/12/2017/01/KM.mp3.mp3″]Volgens Kempi is het KM van SFB die klappen heeft gehad

Faceplant Knock Out tijdens MMA partij is freaking awesome en hilarisch