in

Moeder slaat zoon en ontwricht zijn kaak voor het doorspelen van Fortnite

Een moeder uit Florida is ervan beschuldigd haar 10-jarige zoon in het gezicht te hebben geslagen en zijn kaak te hebben ontwricht nadat hij weigerde te stoppen met het spelen van Fortnite.

De 35-jarige vrouw had haar zoon eerder op de dag van school opgehaald en liet hem Fortnite spelen tot 19.00 uur met zijn vrienden. Toen ze binnenkwam om te controleren of hij klaar was om naar bed te gaan, merkte ze dat hij het spel nog steeds speelde, zonder gedoucht te hebben.

Volgens de politie ontstond er een ruzie en Perugia verloor haar geduld vanwege de houding van de jongen.

Het kind vertelde de politie dat toen hij de badkamer inliep, Perugia hem met een gesloten vuist op zijn kaak sloeg, meldt de Miami Herald.

Er wordt gezegd dat hij vervolgens zijn vader, Brian Butler, heeft gebeld om hem op te halen. Volgens politierapporten was de kaak van het kind ontwricht en had hij krassen op zijn lichaam.

Volgens de moeder zou de jongen een grote bek hebben gegeven en het volgende hebben geroepen: ‘I hate you and you don’t do anything for me!’

Wat er daarna is gebeurd is voor haar een raadsel. Ze heeft een soort van black-out gehad en kan zich totaal niet herinneren dat ze haar zoontje een beuk van je welste heeft verkocht.

De tante van de jongen en zijn vader hebben aangifte gedaan tegen Perugia.

De 35-jarige moeder is gearresteerd en beschuldigd van verergerd kindermisbruik met lichamelijk letsel. Ze wordt momenteel vastgehouden zonder kans op borgtocht.Jongen krijgt oude tel-nummer Ronnie Flex en wordt platgebeld door Rappers

Ladies: De lashes van deze Cocker Spaniels zijn litter dan die van jullie on any given day