in

Moeder geeft stripper cadeau voor achtste verjaardag zoontje

Volgens verschillende bronnen betreft het een 8-jarige jongetje die een lapdance krijgt van een stripper.

Ik kan mijn 8ste verjaardag niet herinneren, maar ik heb dus ook geen stripper cadeau gehad van mijn moeder. Ik vraag me ook af wat voor invloed dat gehad zou hebben op mijn ontwikkeling… Dit kan niet anders zijn dan dat de moeder van de knul ook een stripper is, of dat ze het gewoon grappig vinden om te zien zoiets?

De moeder van het jongetje zou de stripper hebben ingehuurd voor het verjaardagsfeestje van de nu 8-jarige knul. Mensen worden natuurlijk heel erg boos na het zien van dit filmpje en laten commentaar achter zoals: “Just cause you take your clothes off for a living doesn’t mean you can’t have the common sense to not strip for a kid,” and “How is this not child abuse? I’m sorry but the kid is eight years old, this was down right disturbing to watch.”

De video zou ergens in Tampa, Florida gemaakt zijn.Gast wordt live op Facebook doorzeefd met kogels

Eye Candy: Camel Toe van Mexicaanse weerbabe gaat wereldwijd viral