in

Modern Warfare “Leak” suggereert op terugkomst van legendarische maps

We hebben eindelijk weer een versie van Modern Warfare die banana’s is! Helemaal mooi dit spel. Dat zie je ook terug in de cijfers want deze game heeft in het openingsweekend alleen al eventjes 600 miljoen USD opgehaald wereldwijd. Wat een geld…

De controversie spat er ook vanaf. In een van de missie’s, die zich afspeelt in de golf van Oman, komen wel hele nare situaties voor. In een van de kamers heb je dus de keus om een vrouw te vermoorden die dit keer niet naar een wapen grijpt, maar naar haar baby. Je kan kiezen om haar met rust te laten of de baby dood te schieten.

Don’t shoot the baby boyz. Wees een beetje humaan, ook als is het een game. Don’t shoot the freaking baby you horrible bastards!

Een kanaal op Youtube genaamd TheGamingRevolution meent bewijs te hebben dat er een aantal legendarische maps terugkomen. Het zou gaan om Wet Work (6v6); Terminal (6v6); Crash (6v6); Vacant (6v6); Broadcast (6v6); Scrapyard (6v6); Rust (6v6 and Gunfight); Farah; Boneyard; Caged; Hook; + 4 Ground War Maps; + Gunfight 3 maps..

Volgens het gamebedrijf, die onder andere dit soort dingen opspoort, zou er bewijs staan in de bestanden. Wij moeten wel in ons achterhoofd houden dat dit speculaties zijn.

Activision en Infinity Ward hebben zelf nog niks bevestigd. Als het gebeurt komt dat in het volgende DLC-pakket. Even afwachten dus!Kijken: Van deze freaking video krijg je een hartritmestoornis

HEF creëert zijn eigen ‘Jerry’s’ vloei | Mascotte Draait Door