in

Mixtape: #YOUNGBELEGEN 2.0 MIXTAPE #GRADUATION

cd-01

Na de eerste uitverkochte editie van #YOUNGBELEGEN is het vrijdag 5 juli tijd voor de tweede editie in The Sand Amsterdam. Inmiddels is de “4SHOBANGERS – #YOUNGBELEGEN” youtube video (www.youtube.com/watch?v=Os6MOM9tUp8) meer dan een miljoen keer bekeken door viewers uit Nederland, België, Frankrijk, Suriname, Curacao en Aruba. Ook op social media zijn er eindeloze twitter, facebook en instagram #YOUNGBELEGEN posts te vinden.

MIXTAPE:

Vanwege het begin van de zomervakantie en als ode aan alle geslaagde Nederlandse scholieren, vieren we dit succes met een ‘#GRADUATION’ editie! Natuurlijk kunnen jullie 5 juli weer genieten van de vaste #YOUNGBELEGEN artiesten zoals Jowy Rose, Bokoesam, HT, Chivv, D-Double en Emms. De avond zal natuurlijk worden gehost door 4SHOBANGERS en zijn sidekick KIDKID. Als kers op de taart zal JAYH jullie tijdens deze avond allemaal helemaal helemaal helemaal helemaal naar de klote laten gaan!

Voor 5 juli zal 4SHOBANGERS ook weer een nieuwe #YOUNGBELEGEN 2.0 mixtape (Youngbelegen – Mixtape2) en cypher track + video droppen. Wil je aanwezig zijn bij de clipshoot van de nieuwe “4SHOBANGERS – #YOUNGBELEGEN CYPHER” houd dan www.youngbelegen.nl in de gaten en volg ‘youngbelegennl’ op twitter facebook en instagram voor de laatste nieuwtjes.

Let op! Helaas is Free Record Shop failliet en zijn #YOUNGBELEGEN kaartjes alleen te koop bij F-N-F hairstudio, Pico Records, #YOUNGBELEGEN members en via www.youngbelegen.nl te koop.

VRIJDAG 5 JULI 2013
#YOUNGBELEGEN #GRADUATION
THE SAND AMSTERDAM
22.00 – 05.00

instagram.com/youngbelegennl
twitter.com/youngbelegennl
facebook.com/youngbelegennl
www.youngbelegen.nl

VVK €12,50 (ex. fee)
DEUR=DUURDER
LOSSE VIP €60,-
VIPTAFEL €500,- (max 10 personen)

HOSTS;
4SHOBANGERS & KIDKID

LIVE ON STAGE;
JAYH, RASSKULZ, SCARFACE
BROEDERLIEFDE, BOKOESAM
SBMG, JOWY ROSE, D-DOUBLE
MCA, TEK A BEER, SHEU DE REUS
ROTTERDAMSE STERRENGANG
MARIO CASH, ERA, OKAANHAZ
LINA, THE SICK INDIVIDUALZ

DJ’S;
DRIVAH, D-TRAIN, GMAN INT
DARKSHOT, JEAN JEANSEN
DENTA, RICHERTrack: Big Sean ft. Lil Wayne & Jhene Aiko – Beware

Video: The Weeknd – Kiss Land