in

Mixtape: NoizBoiz – Mixtape #2

noizboizmixtape2

NoizBoiz brachten onlangs een nieuwe mixtape uit. Het is het tweede deel uit een reeks mixtapes waarop actuele clubhits en exclusief eigen producties te horen zijn. De mixtape is gratis te beluisteren en downloaden via de Soundcloud pagina van NoizBoiz.

NoizBoiz staan bekend als pioniers op het gebied van UK-sounds als dubstep en grime. Nadat NoizBoiz eind 2013 een platencontract tekenden bij Nouveau Riche Music, verschenen de singles ´Dangerous´, ‘Wow!’ en de compilatie ‘Zware Bassen Zware Beats 2’ en werd er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw album en een nieuwe liveshow. Bij de live optredens is reeds te zien hoe NoizBoiz als elektronisch soundsystem de clubs op hun kop zetten met behulp van hun strakke DJ-set en eigen energieke repertoire.

De Rotterdammers zitten niet stil. Elk kwartaal wordt in stijl afgesloten met een mixtape. Op de tape zijn de underground hits te horen waarmee het trio de clubs onveilig maakt, maar ook nummers van de groep zelf.G-Blog: Beijum Tattas be like Hopi rap G

Video: Afrojack ft. Snoop Dogg – Dynamite