in

Mixtape: Encore Mixtape Volume 5 by Dj Irwan

artworks-000048724462-zutv1x-t500x500

De wekelijkse clubnacht ENCORE presenteert in juni een gevarieerd programma met een selectie van top DJ’s en uiteenlopende thema’s. ENCORE vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.

De maand mei wordt in stijl afgesloten in samenwerking met online platform BALLINNN.com. Op 25 mei presenteren zij, na afloop van de show van Tyga in de Melkweg, onder de noemer ‘Army Gold’ de nieuwe collectie van kledingmerk COCO$HAY, een exclusief optreden van Luke James (wie het voorprogramma verzorgde tijdens Beyoncé’s wereldtournee) en diverse goodies die worden uitgedeeld aan het publiek.

Op 1 juni zal het DJ-duo ‘4 KORNERS’ haar opwachting maken tijdens ENCORE. Het tweetal staat bekend als officiële DJ’s van het NBA basketbal team Toronto Raptors en bracht enkele weken geleden de single ‘Work’ uit die in razend tempo uitgroeit tot een internationale clubhit.

Een week later vindt ‘Helemaal Melkweg’ plaats. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement waarbij de volledige Melkweg geprogrammeerd is met diverse optredens, deejays, exposities en films presenteert ENCORE een selectie van haar beste DJ’s. Verder staan in de Melkweg optredens van o.a. Pete Philly, Fresku en Gnucci geprogrammeerd.

15 juni gaat het om onze toekomst, kinderen! Daarom supporten we vanavond ‘Students For Children’, een organisatie die zich inzet voor het onderwijs van kinderen in ontwikkelingslanden. Van de entree die de feestgangers betalen gaat voor elk kaartje 2 euro en kunnen we aan het eind van de avond meerdere kinderen van een jaar onderwijs voorzien!

Zaterdag 22 juni heeft als thema ‘superhelden’. Kledingmerk Dirtees zorgt voor leuke giveaways, arcade games en geeft de bezoekers van ENCORE de gelegenheid hun favoriete superhelden te ontmoeten.

Juni wordt afgesloten met een ‘Girls night out’, waarbij de vrouwen in het zonnetje worden gezet door DJ’s als Waxfiend, Prime, Irwan en vele anderen.

Ter promotie van het programma heeft DJ Irwan namens ENCORE een nieuwe, tweemaandelijks te verschijnen, mixtape gemaakt welke hieronder gratis te downloaden is.Video: Skandal ft. Darryl & Luckz – Smoked Out, Faded

Studiosessie: Fit @ 101Barz