in

Misselijkmakend: In China verkopen ze levende diertjes als sleutelhangers voor $1,50

Mensen in China maken sleutelhangers van levende dieren om ze vervolgens te verkopen aan voorbijgangers en toeristen. Een nieuwe trend die internationaal aandacht trekt van dierenreddingsgroepen.

Het is toch ook een schandalig iets dit he. Totaal geen respect voor LIFE. Geen respect voor het welzijn van deze arme beestjes. Het is gvd koud om te doen ook. Dit soort dingen zouden wereldwijd verboden moet worden.

Je kunt een sleutelhanger kopen met vissen, schildpadden of andere amfibieën. Ze worden verpakt in kleine plastic zakjes met een kleine hoeveelheid water en gekristalliseerde zuurstof en andere voedingsstoffen. Met andere woorden, de kleine dieren worden verpakt in kleine gevangenissen.

Toeristen kunnen een salamander, moerasschildpad of vis kopen in een luchtdichte plastic verpakking met fluorescerend, zuurstofrijk water en één voedselpellet. Deze dieren kunnen drie maanden levend gehouden worden op deze manier.

Helaas is afval van de spijsvertering en ademhaling giftig en doodt ze uiteindelijk. De kleine schildpadden die je koopt voor $ 1,50 worden uiteindelijk vergiftigd met ammoniak en sterven daardoor.Wat nou chocoladeletter? links laten liggen want de kroketletter komt eraan!

Er komt een HELE geschifte Spaanse Thriller film uit genaamd – The Platform