in

Misselijk: Dierenbeul steekt stok van 20 centimeter met doornen in achterwerk van kat

Foto alleen ter illustratie, dit is niet de kat waar het om gaat

Een dierenbeul heeft gisteren in Maarssen een stok met doornen van 20 centimeter in het achterwerk van een kat gestopt. Na een bezoek aan de dierenarts gaat het weer redelijk met het beestje.

Cynthia van Hal uit Maarssen heeft het geheel op Facebook geplaatst waar het nu langzaam viral aan het gaan is. Ze plaatste de volgende caption bij haar bericht op Facebook:

***WAARSCHUWING*** Een vriendin van mijn moeder, Conny Kool heeft een lieve kat. Een kat die graag buiten is, maar altijd in de omgeving (Zwanenkamp) van zijn thuis blijft. Op zijn vaste tijden komt hij altijd weer fijn naar huis. Nu kwam de kat al later thuis, en strompelend onder de modder. Na hem schoongemaakt en nagekeken te hebben kwamen ze tot een gruwelijke ontdekking. Iemand, of een stel schoften hebben een stok van 20cm met doorns in de kat zijn achterwerk gestopt!!!!? Wat bezielt je in godsnaam om zoiets te doen! Misselijkmakend vind ik het! Met de kat zijn ze uiteraard gelijk naar de dierenarts gegaan en het gaat nu wel weer redelijk goed gelukkig. Aangifte word ook gedaan.Mensen let aub op!! Dit is echt verschrikkelijk en mag toch niet gebeuren? Voor de daders, ik hoop dat jullie hetzelfde overkomt!! Stelletje ^#><>%?

Van Hal is woedend en de eigenaar van de kat gaat vandaag aangifte doen van het geheel.

Bron: ADSPOILER ALERT: De eerste beelden van de Vis a Vis spin-off zijn er!

Frenna, Jonna Fraser en Glennis Grace reageren teleurgesteld op Zwarte Piet post Andre Hazes