in

Minister Grappermaker wil minder festivals in Nederland

Credit: Op1

Minister Grappermaker van Justitie en Veiligheid pleit in zijn strijd tegen drugscriminaliteit voor minder festivals in Nederland. Volgens de minister kan de politie het grote aantal feesten niet aan, zegt hij in een interview met De Telegraaf.

Dat werd onlangs o.a. op de website van het Parool gepubliceerd.

Per jaar kunnen we genieten van ongeveer 1100 festivals in Nederland en hij vind dat controleren op pillen of coke niet meer te doen is.

“We hebben met elkaar afgesproken: als je op een festival met een gebruikershoeveelheid wordt aangetroffen kom je er niet in. Als het meer is, ga je mee met de politie. Als we dat zouden handhaven, zou je nog eens wat gaan zien.”

De minister vindt dat ‘je met elkaar kritisch moet zijn en moet zeggen: kunnen we dit met zijn allen aan?’ Hoeveel festival volgens deze Grappenmaker wel kunnen of hoeveel de politie dus wel aankan werd niet vermeld.

Meneer, u kunt aan een puntje gaan zuigen met uw waanideeën en misschien moet u proberen het probleem eens effectief bij de bron aan te pakken. Niet het probleem verschuiven en andere organisaties de schuld geven omdat u het ZELF allemaal niet aankan.

Bron: Het Parool/ TelegraafVrouw (27) hoest in tram naar controleurs en roept dat ze corona heeft

Veronica Inside raakt adverteerders kwijt na uitspraken Johan Derksen over racisme