in

Millennials zullen sneller ziek worden en zullen sneller sterven dan vorige generatie

Millennials worden al door alles en iedereen met de grond gelijk gemaakt en nu blijken ze jonger te zullen sterven dan de generatie die aan ze voorafgaat, als dit nieuwe rapport iets is om vanuit te kunnen gaan.

Een rapport van 32 pagina’s, gepubliceerd door Blue Cross Blue Shield, beschrijft de gruwelijke manieren waarop deze generatie hun gezondheid zal zien dalen en daarnaast de zorgkosten de komende 10 jaar zullen zien stijgen. Dat laatste zal in Nederland ook vast wel het geval zijn.

Met behulp van gegevens van Blue Cross Shield, de Centers for Disease Control and Prevention en eerdere studies, beweert de auteur dat millennials sneller ziek worden en sneller zullen sterven dan de vorige generatie, Gen X.

Het rapport verwijst naar twee potentiële en zeer verschillende toekomsten. Er is een ‘basisprojectie’, dat is waar we naar uit kunnen kijken als we erin slagen om ons verdoemende gedrag succesvol te corrigeren en dan is er een veel angstaanjagende ‘negatieve projectie’, wat zal uitkomen als we doorgaan met onze huidige pad vol zelfvernietigend gedrag.

Als we de negatieve projectie willen bekijken, voorspelt het dat millennials een toename van ten minste 40 procent kunnen verwachten in vroegtijdige sterfgevallen in vergelijking met onze voorgangers.

De auteurs laten zich echt even gaan wanneer ze de mogelijke oorzaak hiervan onthullen als millenniale ‘health shock’ of een fenomeen dat ze vergelijken met de oorlog in Vietnam en de HIV / AIDS-crisis.

Ze leggen de grote generatieverschillen neer op snel toenemende ‘gedragsproblemen’ of dingen zoals depressie, angst, ADD, ADHD en drugsmisbruik.

Tussen 2014 en 2017 is het aantal depressies en hyperactiviteit bij millennials met 30 procent toegenomen, maar er zijn argumenten die beweren dat mensen zich nu gewoon meer bewust zijn van psychische problemen, wat betekent dat steeds meer mensen de juiste diagnose krijgen.

De millennials (Generatie Y) zijn een demografische generatie, volgend op de pragmatische generatie. Hoewel er geen eenduidige definitie van millennials is, wordt deze meestal gehanteerd als geboren tussen 1981 en 1999. Hun ouders zijn veelal van de babyboomgeneratie (1945-1960) of van de generatie X (1961-1981).Eindelijk: Disney+ Nu beschikbaar op Samsung Smart TV’s

In België kan je een nachtje overnachten in een Anus-hotel ontworpen door een Nederlander