in

Miljuschka vreest voor liquidatie: ‘Op een dag zal mijn moeder (Astrid Holleeder) koud op straat liggen’

Credit: Linda TV / YouTube

Miljuschka die ooit zelfs een relatie had met rapper Dice Cream, heeft uitgebreid haar verhaal gedaan over de lastige en moeilijke situatie waarin zij en haar moeder Astrid in bevinden. Begin 2019 heeft haar moeder een tip binnengekregen van een vriendin dat een crimineel geld heeft gekregen om haar te liquideren. Dit vertelde Miljuschka aan het Volkskrant.

Zelf geeft Miljuschka aan dat ze 30 keer over haar schouder kijkt als ze besluit te bewegen.

Het volgende werd verteld door een crimineel aan de vriendin dat de tip binnenkreeg. Dit staat ook in het boek “Familiegeheimen” wat gisteren verscheen:

,,Ik heb een geldbedrag gekregen om Astrid om te leggen. Het gaat ook om haar dochter. Ik heb foto’s van haar gekregen.”

Miljuschka geeft verder zelf aan dat ze weigert om dit haar leven te laten leiden omdat het leven te mooi is voor haar. Ze heeft ook twee kinderen waar ze natuurlijk mama voor moet zijn dagelijks.

,,Ik weiger om mijn leven nog langer door angst te laten vergiftigen. Of om maar half te leven. Ik leef voluit, en wil daarin ook een voorbeeld zijn voor mijn kinderen, anders heb ik sowieso al verloren”, zegt ze in een openhartig tweegesprek met haar moeder in de Volkskrant.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen schrijft emotioneel bericht aan moeder Astrid Holleeder via FB

De gebeurtenissen rondom haar levensgevaarlijke oom Willem en alle gebeurtenissen in haar familie hebben haar leven getekend. Miljuschka kan zich daardoor naar eigen zeggen ‘heel makkelijk uitzetten’. ,,Ik schiet in een soort mummiestand. Ik ben kennelijk zo gewend mijn emoties uit te schakelen dat ik ook nooit droom. Als dat heel soms toch gebeurt, zijn het nachtmerries. Die gaan over mijn moeder.”

Bron: AD/ VolkskrantZeven BFF’s kopen een Villa zodat ze samen oud kunnen worden

Katsuhiro Otomo kondigt nieuwe ‘AKIRA’ Anime Serie & 4K Remaster versie van 1988 Original aan