in

Miljonair Fahim Saleh (33) in stukken gezaagd en gevonden naast een elektrische zaag in zijn appartement

Het lichaam van een onthoofde en in stukken gezaagde man is gevonden in een appartement in Manhattan. Het lichaam lag naast een elektrische zaag die volgens de politie bij de aanval is gebruikt.

De politie vermoedt dat het slachtoffer de 33-jarige Fahim Saleh is, de CEO van de in Nigeria gevestigde motorstarter Gokada. Saleh wordt vermeld als de eigenaar van het appartement. Er wordt nog op bevestiging gewacht van het forensisch team. De autoriteiten ontdekten het lichaam in het Lower East Side-gebouw, nadat een familielid langskwam in het appartement en de politie had gebeld.

Het complex waar Fahim Saleh woonde. Bron: Twitter/Fatih Saleh

De politie is nu op jacht naar een ‘professionele moordenaar’ nadat videobewakingsbeelden in het gebouw de laatste momenten van Saleh lijken te tonen. De beelden toonden naar verluidt dat het slachtoffer op maandag 13 juli de lift instapte, snel gevolgd door een tweede man die in een pak gekleed was, handschoenen, een hoed droeg en een masker over zijn gezicht had.

Terwijl Saleh uit de lift stapte, lieten de beelden zien dat hij onmiddellijk viel, mogelijk geschoten of getaserd. ‘De dader had een koffer’, vertelde een politiebron aan Daily News. ‘Hij was erg professioneel.’

Toen de autoriteiten aankwamen op het plaats delict, vonden zij zakken met de lichaamsdelen erin die zij in eerste instantie niet meteen open maakten.

NYPD-woordvoerder Carlos Nieves zei dat alle lichaamsdelen ter plaatse werden gevonden, maar weigerde details te geven over waar.

‘We have a torso, a head that’s been removed, arms and legs. Everything is still on the scene. We don’t have a motive.’

We houden jullie op de hoogte over verdere ontwikkelingen m.b.t. deze lugubere zaak. Man man man….Keihard: DMX en Snoop Dogg nemen het op tegen elkaar in “Battle of the Dogs”

Keihard: vrouwelijke rapster over wereldproblematiek