in

Miljardairsdochter (17) sterft aan drugscocktail ‘Calvin Klein’

Een in het partycircuit omstreden drugscocktail heeft deze week het leven gekost van een tienermeisje uit Londen. De 17-jarige Katya, dochter van de schatrijke Igor Tsukanov uit Rusland, stierf enkele dagen nadat ze een klassiek concert had gegeven in het iconische Royal Opera House in de Britse hoofdstad. “Wat hadden wij als ouders kunnen doen?”

De miljardair vond zijn dochter en sloeg meteen alarm. Maar de hulpdiensten konden niks meer voor haar betekenen. Een vriend van Katya geeft aan dat de cocktail helemaal dat nieuwe ding was van Katya en haar vrienden. Niet alleen voor hun maar dat is overal het geval nu op dit moment in het uitgaansleven van London.

Katya nam de drugscocktail op een feestavond na haar 17de verjaardag. Het is als een grote schok aangekomen. Ze was op het moment een van de meest talentvolle violisten uit Rusland.

What can we parents do? The children will do what they want anyway, and they never tell you the truth, vertelde haar vader aan The Sun.

Wij horen nu ook voor het eerst van deze cocktail genaamd “Calvin Klein”. Het zou om een combinatie van Cocaïne en Ketamine gaan.

De bijnaam CK (of Calvin Klein) komt van de eerste letters van de drugs die deze cocktail bevat. Het wordt ook wel CK1 of Cable genoemd en wordt beschouwd als onderdeel van ‘poly-drugsgebruik’, waarbij twee verschillende psychoactieve stoffen worden gebruikt om een gewenst effect te bereiken.

Volgens sommige zorgt een combinatie van de twee een gevoel van extase, één is een stimulerend middel en één is een hallucinogeen. Los daarvan is het levensgevaarlijk en wordt het afgeraden om de twee te combineren. Just don’t do this people!Oke, dus de Batmobiel is niet zo onaantastbaar als we dachten, zucht….

Mula B is vader geworden van een dochtertje!