in

Mike Tyson is een Weed Holiday Resort van 407 hectare aan het bouwen voor stoners

Credit: Mike Tyson / Instagram

In 2016 richtte de voormalige zwaargewicht kampioen zijn eigen bedrijf op genaamd Tyson Holistic Holdings, waarmee hij een groot aantal cannabis gebaseerde producten en merchandise verkoopt.

In 2017 is hij begonnen met het bouwen van de Tyson Ranch. Hij hoopt dat de 407 hectare grote bouwwerk in Zuid-Californië de thuisbasis zal zijn van een hele reeks toeristische attracties, waaronder een enorme luie rivier, waar je stoned in kan dobberen straks en het Kind Music Festival, dat hij en zijn zakenpartner Rob Hickman beschrijven als ‘de Lollapalooza van cannabis’.

Het eerste Kind Muziek Festival werd al in februari op de Tyson Ranch gehouden. Het festval geeft mensen de kans om te genieten van marihuana, naar muziek te luisteren en meer te weten te komen over de gezondheidsvoordelen van cannabis.

Tegen Cannabis Tech Today, zei Tyson o.a. het volgende: “I thought about how much good I could do by helping people with cannabis. It was a no-brainer.

“I’ve been fighting for over 20 years, and my body has a lot of wear and tear. I had two surgeries and I used marijuana to calm my nerves, and it would take the pain away… But before, they had me on those opiates, and those opiates had me all screwed up.”

Het is een heel tof idee en zo te zien een plek waar je in de toekomst naar toe wilt en gewoon nooit meer weg wilt gaan lol!Men is stomverbaasd over gouden tand post van ING

CadeauTip: Samsung komt met een 292-inch, 8K resolutie TV genaamd The Wall