in

Mezdi had 2 vriendinnen tijdens relatie met Danielle, is rijbewijs kwijt, Tim ligt in het ziekenhuis en meer

Het houdt de gemoederen allemaal bezig

Belgische Seksuoloog Goedele Liekens interviewt de deelnemers van Temptation Island in haar programma ‘Goedele On Top’. Het programma is in Nederland niet zo populair omdat het alleen in België op tv wordt uitgezonden. Goedele bespreekt hier hun deelname en hun seksleven, deze week interviewde ze Cherish.

Cherish vertelde in de aflevering dat ze schrok van Tim toen hij zijn gevoelens op Temptation bekend maakte. Ook vertelt Cherish dat ze eigenlijk helemaal geen gevoelens had voor Tim en dat alles gespeeld was, maar dat hadden veel fans al verwacht.

Kijk hieronder de hele aflevering:

In de aflevering waar Danielle te gast was vertelde ze dat ze nog wel van Mezdi houdt, maar ook dat ze veel dingen van voor de relatie heeft gehoord. Dingen zoals dat hij nog twee vriendinnen had terwijl hij in een relatie zat met Danielle.

Bekijk die aflevering hieronder:

In aflevering 6 is Denise bij Goedele te gast. In tranen vertelt ze dat niemand echt aardig tegen haar deed en dat ze na de tweede dag op Temptation eigenlijk al naar huis wilde. Ook vertelde Denise over haar tactiek en hoe ze Mezdi vervolgens in de val lokte. Mezdi had namelijk zelf zijn microfoon uitgezet en Denise ook, alleen had verleidster Zwanetta haar microfoon in een la gelegd zodat het geluid toch werd opgenomen.

Bekijk die aflevering hieronder:

Ander nieuws m.b.t. Temptation deelnemers:

Mezdi moest zijn rijbewijs inleveren na een roekeloze rit op de A32. Hij was live aan het broadcasten toen hij roekeloos bezig was en de politie keek natuurlijk mee. Dikke boete en cursus voor Mezdi.

Tim is dit weekend opgenomen in het ziekenhuis vanwege een beknelde zenuw in zijn nek. De dokters dachten eerst dat het om een hersenvliesontsteking ging maar dit bleek gelukkig niet zo te zijn. Tegen Rtl Boulevard zegt Tim het volgende:

‘Plots had ik echt pijn in mijn achterhoofd, de pijn ging erna door naar mijn rug en schouder en zelfs tot in mijn ellebogen. Ik moet nu een hele week thuis blijven en 8 pillen zware medicatie per dag slikken. Als het vrijdag niet beter is moet ik onder de scan’.

Nog meer Temptation nieuws:

Fabrizio en Pommeline maken hun relatie eindelijk openbaar. Veel fans hadden al zo’n vermoeden toen Pommeline haar relatie met Merijn verbrak die vorig jaar ook mee deed aan Temptation. Pommeline werkt namelijk als tattoo artist in de tattooshop van Fabrizio, zo hebben ze elkaar ook ontmoet.Youtube shooter geïdentificeerd, Nasim Najafi Aghdam (38)

Blac Chyna raakte betrokken bij vechtpartij omdat iemand aan haar kind wilde zitten