in

Mevrouw plaatst ‘verhaal’ over aanvaring met politie op Facebook en gaat viral

Een mevrouw genaamd Renata van den Bussche plaatste gister een verhaal over een aanvaring met de politie online en is viral gegaan ermee.

Het schijnt gewoon om een mop te gaan die eerder geplaatst werd op een andere Facebook pagina genaamd ‘Kind van de Duivel’. Wij vermoeden dat het op een mop gaat want het gaat om een pagina die alleen maar komische afbeeldingen, filmpjes en verhalen plaatst. Daar werd dit verhaal maar liefst 5000 keer gedeeld.

In haar post gaf ze credit aan de Facebookpagina ‘Kind van de Duivel’ dus 1 + 1 is eigenlijk 2 maar de meeste reacties onder haar post zijn toch wel erg serieus. Dat maakt het geheel natuurlijk nog grappiger LMFAO!

Dit is iig het verhaal:

Maak het gister mee zeg..

Uit het niets word er in 1 keer keihard op de deur geklopt: “politie open maken, anders stampen we de deur in”
Ondanks dat ik nog half van de kaart ben hoor ik wel dat ze het menen. Verstandig dat ik ben, trek ik vlug een broek aan, en maak ik de deur open.
En jaah hoor, hebben ze een huizoekingsbevel.

—“goedemorgen meneer, er zijn vermoedens dat er op deze locatie een hennepplantage aanwezig is, nu willen wij graag even rondkijken”..
“Moet dat met zoveel herrie?” Maarre, doe je ding, en maak niet teveel rotzooi aub.
Oooow, en als je bij de laatste stal bent, moet je mij even roepen, dat is er eentje met een gebruiksaanwijzing, die maak ik wel voor je open..”
Blijkbaar was ie nu op zijn pikkie getrapt want hij trekt meteen een A4 uit zijn binnenzak..

—“Zie jij dit huiszoekingsbevel? Hiermee heb ik toegang tot al jouw ruimtes, en heb ik jouw hulp nergens voor nodig. Als het echt nodig is, heb ik hier zelfs binnen no-time 10 man met sloop gereedschap.”
Nu moest ik echt mijn best doen om me in te houden.

“Snap ik meneer, maar dat gaat niet nodig zijn hoor, als je de staldeur naar beneden drukt moet ie zonder problemen open gaan.” Maar ik zou zeggen: leef je uit, en dan ga ik nu een bakje koffie doen.”
Vervolgens zit ik lekker aan mijn keukentafel een bakje koffie te drinken, zie ik die strepenjager rennen alsof zijn leven er van af hangt.

—“Help help, er zit een stier achter mij aan..
Omdat bij een bakje koffie een peuk hoort, steek ik een peuk op en schreeuw vervolgens:

“IK ZOU HEM DAT HUISZOEKINGSBEVEL LATEN ZIEN”..Funny: Aspirant Rapper 2-Peck springt water in om aan $600 restaurant rekening te ontkomen

Interview 2Pac uit 1994 is vandaag de dag nog steeds relevant in de wereld