in

Meteorologen zeggen dat 2020 op koers is om heetste jaar ooit te worden

Althans, sinds ze zijn begonnen met het meten van records

Dit jaar ligt op koers om ‘s werelds heetste te zijn sinds ze zijn begonnen met het meten daarvan, volgens meteorologen, die schatten dat er een kans van 50% tot 75% is dat 2020 het record van 2016 zal verbreken.

Hoewel de coronacrises de lucht tijdelijk heeft verhelderd, heeft het niets gedaan om het klimaat af te koelen, dat diepere maatregelen op langere termijn nodig heeft, zeggen de wetenschappers.

Sinds januari zijn er warmterecords gebroken van Antarctica naar Groenland, wat veel wetenschappers heeft verrast omdat dit geen El Niño-jaar is, het fenomeen dat gewoonlijk wordt geassocieerd met hoge temperaturen.

De Amerikaanse National Oceanic and Atmospheric Administration berekent dat er een kans van 75% is dat 2020 het warmste jaar zal zijn sinds de metingen zijn begonnen.

Begin je balkon te pimpen, airco in huis, je tuin op te ruimen of je dakterras te verfrissen cuz it’s gonna be a HELL of a summer (letterlijk) en we hebben niet zo heel erg veel plaatsen waar we naar toe kunnen vanwege de crisis. Nu is het de tijd om van je persoonlijke space een persoonlijke paradijs te maken.

Good luck Xx

Bron: FUNXRyan Reynolds zegt dat zijn aankomende Actie Komedie zijn absolute favoriet is

Amsterdamse clubs willen leeftijdsgrens in plaats van 1,5-meterregel