in

Met sex betalen voor je rijles: ‘gewoon’ legaal en moeilijk aan te pakken

Een 23-jarige rij-instructeur uit Capelle aan den IJssel is woensdag opgepakt voor seks met een minderjarige. Hij leverde rijlessen in ruil voor seksuele handelingen. Online worden door meer rij-instructeurs dergelijke deals aangeboden.

Dat staat op de website van Hart van Nederland.

Zolang het vrijwillig gebeurt en er geen minderjarigen bij betrokken zijn is er niks aan de hand. Branchevereniging BOVAG vind het echter wel ontzettend ongepast.

Tientallen rijinstructeurs bieden hun diensten aan via de website sexjobs.nl:

“Hierbij bied ik rijles aan tegen betaling in natura. Ik geef al jaren rijles ben goed uitziende aantrekkelijke man”, aldus één van hen.

“Wil je graag je rijbewijs halen, maar heb je niet veel geld? Ik bied rijlessen aan, te betalen in natura.” schrijft een ander die inspeelt op geldgebrek.

Dus jullie weten het nu ladies, heb je geen geld en die inner hoe van je wilt graag je rijbewijs halen, dan kan je nog altijd dit proberen….. LMFAO!

Genoeg taxichauffeurs die het zelfde doen trouwens. We hebben talloze verhalen gehoord van chauffeurs die meiden oppikken na het uitgaan en die vervolgens aanbieden of aangeboden krijgen om even te betalen in natura. Vaak gebeurt het ook nog eens.

Bron: Hart van Nederland



Ladies: van deze kledingkast met drie verdiepingen gaan jullie stinkend jaloers worden

Lidl heeft weer wat nieuws hoor: Stalenciaga’s