in

Met Deze Rubber Band Minigun maak je gehakt van collega’s op kantoor – 144 headshots in een oogwenk

Van die vervelden collega’s op kantoor die het leuk vinden om steeds elastiekjes naar je kano te schieten? Awel, nu kan je ze terugpakken maar dan Terminator style! Helemaal kapot schieten die handel.

Dit ding is dus vol automatisch en schiet elastiekjes af met een bloedgang. Gewoon de trekker overhalen om de 144-shot lading te legen op je enemies doormiddel van 12 verschillenden lopen, met een bereik van iets meer dan 9 meter.

Je zou denken dat het lang duurt om te herladen maar dankzij een geautomatiseerd systeem heb je maar 5 minuten nodig om dat te doen, onder je bureau vandaan te kruipen en weer los te gaan op alles en iedereen die een verkeerde beweging maakt.

SAY HELLO TO MY LIL FRIEND…. BITCHES!

Het betreft een kickstarter project waarbij het bedrijf dat ze produceert afhankelijk hoopte op een financiering van $10.000 maar ze hebben al een ton aan bestellingen opgehaald. Een megasucces dus!

Het is ook niet een heel duur snufje wat in twee kleurenvarianten beschikbaar is. Voor maar $99 USD kan je er eentje inslaan en op een chaos toer gaan door je kantoorgebouw.Victory: Lab waar aapjes, schreeuwend van de pijn, werden misbruikt voor proeven moet sluiten!

GetMoney: NASA betaalt je 16.500 euro om twee maanden in bed te liggen!