in

Mensen zeggen dat de Kerstman nu Vrouwelijk of Genderneutraal moet zijn

Als je aan de Kerstman denkt dan zie je een vrolijke kerel voor je met een witte baard met een voorliefde voor het dragen van rode kleding. Toch?

Maar nu vragen mensen zich af of Santa een update nodig heeft voor deze “moderne tijd”.

GraphicSprings, een bedrijf dat logo’s maakt, ondervroeg 400 mensen uit de VS en de UK over mogelijke manieren om de kerstman te moderniseren, met behulp van de beste suggesties hebben ze vervolgens nog eens 4.000 mensen naar hun mening gevraagd over het geheel.

In totaal vindt meer dan een kwart (27 procent) van de respondenten dat hij moet worden omgedoopt tot vrouwelijk of genderneutraal, volgens 6 ABC.

Op sociale media hebben de resultaten van de enquête gemengde reacties ontvangen, waarbij sommigen beweren dat het idee “belachelijk” is, terwijl anderen het helemaal absurd vinden om te gaan discussiëren over een persoon die eigenlijk niet bestaat.

Wat vinden jullie van het geheel? Zullen we de Kerstman om toveren naar de Kerstvrouw of genderneutraal maken en het omdopen van een hij naar een het? Laat het aan ons weten via social media!Kijken: Chick bestelt Jurkje via Instagram shop, haar reactie gaat viral

Kijken: Spits JOS Watergraafsmeer uitgescholden voor ‘Zwarte Piet’