in

Mensen vinden “Spookgezin in Kelder” verhaal toch een beetje apart

De verwarde man (25), zou kinderlijk praten, er onverzorgd uitzien en ontzettend verward zijn. Dit is wat je in de media leest en ook op onze website. Toch klopt er geen reet van dit verhaal.

Het schijnt dus dat Jan Zon van Dorsten perfect en op een hoog niveau de Nederlandse taal beheerst. Engels schrijft hij ook flawless en is gewoon al een langere tijd actief geweest op social media. Van de andere broertjes of zusjes hoor en zie je verder niks. Wat is er precies aan de hand hier?

Hij zou de eigenaar van de kroeg ook al voor een langere tijd gekend te hebben. Jan kwam dus regelmatig buiten. Op zijn Facebook account zijn allerlei activiteiten te zien, wat het tegendeel bewijst van wat er in de media over hem geschreven wordt. Mensen reageren ook veelal zeer verontwaardigd onder zijn berichten op Facebook, ook de oude, en op Instagram onder zijn foto’s.

Jan beheert verschillende bedrijvenpagina’s op Facebook die zijn gelieerd aan ondernemingen van Josef B. (58). De inmiddels opgepakte B. is de hoofdbewoner en huurder van de boerderij in Ruinerwold waar Jan met zijn broers, zussen en vader afgezonderd van de buitenwereld leefde.

Ook zou hij werken voor het bedrijf Creconat. Dat bedrijfje hoort bij Native Creative Economy, een houtbedrijf in Meppel waar de politie maandag binnenviel volgens een overbuurman. Ook die onderneming staat op naam van B.

B. woonde vroeger in Oostenrijk en zou lid geweest zijn van een sekte. In Oostenrijk is dit allemaal groot nieuws op het moment. Van welke groep of sekte is nog niet duidelijk.

Mensen op social media denken dat Jan milieuactivist is? Mensen speculeren veelal dat dit allemaal een stunt is om iets te promoten maar dit lijkt ons onwaarschijnlijk.

Hieronder een foto van Jan en de Barman Chris (in het midden) van de kroeg waar hij zeer verward werd meegenomen door de politie. Het is wel een feit dat de barman Chris in de bovenstaande interview aangeeft dat het al de DERDE keer is dat Jan is langs geweest in zijn kroeg. Omdat de interviewster in de video hier bovenaan de pagina de meest domme vragen stelt lijkt het net alsof ze het hebben over een first encounter. Ze volgt het blijkbaar zelf allemaal niet zo goed.

Chris: “Dus dan is de politie de eerste stap om te bellen, lijkt mij”.
Interviewster: “En hoe heeft u dat dan gedaan?” … come on girl ?‍♂️.

Het lijkt ook wel alsof Jan homoseksueel is. Hij noemt Chris cute en komt een beetje verliefd over op hem aan zijn berichten over Chris op Instagram te zien. Ook heeft hij een regenboog in zijn profiel op Instagram.

Dit is b.v. wat een ene Sophi schrijft op Instagram:

Dus hij kende de bar eigenaar Chris al en net voordat hij daar zondag werd aangetroffen en de politie werd gebeld deed Jan alsof hij niet wist waar hij was terwijl hij duidelijk over Chris post op zijn instagram en lees wat hij er bij schrijft. Jan lijkt wel een oogje te hebben op Chris. Waarom horen we niets over de rest van het gezin en had enkel Jan toegang tot internet en de buitenwereld, zie foto’s. Ook volgend Jan de Café waar hij is aangetroffen via zijn instagram en posten ze over Mark Verstappen terwijl Jan Max Verstappen ook volgt. Zelfs Mark Rutte volgt hij…ondernemers…etc.

Wat de media vermeld over deze Jan klopt niet en de barman. Jan volgt op zijn instagram het café waar hij is aangetroffen en die de politie hebben gebeld. Sowieso wist Jan waar hij zich bevond en was hij actief op het net het afgelopen jaar en kwam hij buiten, zie zijn foto’s. Ook volgt Jan Mark Rutte die 9 jaar terug intrad en zij onderdoken. Hij zou kinderlijk praten en er onverzorgd uitzien terwijl hij er verzorgd uitziet, gewassen en gekamd haar, gezond gezichtje, goed gevoed, beheerst talen en computer en ondernemers skills. Maar er wordt niets over de andere kinderen vermeld. Ook frappant ivm overlijden moeder. Waar is ze gebleven? Heeft Jan de leiding over genomen van zijn zieke vader terwijl de verhuurder mee werkte terwijl die ook precies 9 jaar terug naar Nederland kwam volgens de media dus al connectie met elkaar. Omwonende vonden het toch vreemd allemaal gezien zo dichtgetimmerd, camera etc doch mevrouw die het huis verhuurt die de vrouw is van een VVDer zag nooit iets onduigelijks.

Omdat het de derde keer is geweest dat Jan in de kroeg is verschenen, denken wij dus dat hij de eerste twee keer langs is geweest om eerst de kat uit de boom te kijken. En bij de derde keer heeft aangegeven wat er eigenlijk speelt in zijn leven? Misschien zoiets?

We gaan dus moeten wachten tot het politieonderzoek volledig is afgerond. Wat er in het begin door de media werd geschreven is vrij ongeloofwaardig te noemen. Er zal vast iets aan de hand zijn maar speculeren heeft weinig zin. Toch houdt dit verhaal de gemoederen bezig. Heel Nederland heeft het erover. Only time will tell mates….Cute: Tweede trailer van Disney’s live-action ‘Lady en de Vagebond’ is hier!!!

Ladies: “The Knight Before Christmas” van “Vanessa Hudgens” wordt dé kerstfilm van 2019