in

Mensen vinden horrorfilm “The Nightingale” echt VEEL te ver gaan

Sommigen verlieten de bios al na de eerste 20 minuten

Het eerste half uur van de film bevat een hele grafische scène waarin een van de personages, Clare, wordt verkracht door een groep mannen.

Tijdens een première Australië meldden ook anderen dat ze de zaal verlieten nadat ze getuige waren geweest van extreem geweld tegen baby’s en kinderen, met close-ups van gezichten die werden ingeslagen en meerdere verkrachtingsscènes. News.com.au vermelde dat een persoon zelfs het volgende schreeuwde door de zaal:

“She’s already been raped, we don’t need to see it again!”

In het jaar 1825 zit de jonge Ierse Clare, een veroordeelde vrouw, een Britse officier achterna in Tasmanië. Ze zweert wraak voor de gruwelijke misdaad die hij pleegde op haar familie. Ze wordt vergezeld door de jager Billy.

Het zijn niet alleen kijkers die werden afgeschrikt door de ultra gewelddadige film, sommige recensenten zijn vernietigend geweest in hun beoordeling. Het aantal verkrachtingsscènes zijn gruwelijk veel en je moest maar constant je handen voor je ogen houden om niet getuige te zijn van al dat brutaliteit.

De film schijnt dus echt 2 uur lang alleen maar horror te zijn waar je maag van gaat draaien. “The Nightingale” is geregisseerd door Jennifer Kent, beter bekend van de film The Babadook. De film is verder vanaf 2 augustus te zien.Lil’ Kleine maakte gisteren bekend dat hij pappa is geworden

FIFA STREET is terug met een nieuwe naam in FIFA 20 (beelden)