in

Mensen kopen Alien dildo’s waarmee ze Alien eieren in hun vagina of anus kunnen floepen

Floepen…..? De titel van deze post was echt awkward om te bedenken bruh….

Vice komt soms met hele gekke dingen als het gaat om futuristische seksspeeltjes en alle freaky shit wat daarbij komt kijken.

Tegenwoordig lijkt het wel alsof normaal het gewoon niet meer doet voor nog heel veel meer mensen dan voorheen. En waar specifiek deze “Splorch” fettish vandaan komt is helemaal een raadsel maar het is echt TE freaky voor woorden.

Het schijnt dus dat er mensen zijn die het gewoon geil vinden dat er een soort van verlepte dido te koop is, wat een buitenaardse penis moet voorstellen, waarmee je glibberige eieren gemaakt van gelatine, in je holtes kan floepen. En mocht het voorkomen dat die eieren erin vast komen te zitten, dan smelten ze er vanzelf weer uit. Man man man…

Bruh…. en antwoord op de vraag of alleen vrouwen dit soort speeltjes gebruiken was gewoon een simpele “Nee”. Mannen, tussen haakjes, gebruiken het ook. Er zijn ook echt pornofilmpjes te vinden op het net als je zoekt onder “Splorch porn” op Google. Like WTF bruh… really?

Hentai en Anime tekenfilms hebben sommige mensen hun brain helemaal crazy gemaakt LMFAO!

Check het filmpje hieronder voor meer informatie want Sex writer Karley Sciortino van SLUTEVER is wel die hele freak ook….LMFAO: Battle rapper 1EKEUZ dropte OH OH (Raymzter diss)

3 albums die je echt moet checken vandaag – Djaga Djaga, Kevin & D-Double