in

Mensen in Almere geïrriteerd door lege schappen en egoïstische shoppers

Het is een free for all mensen! Shoppers zijn aan het hamsteren geslagen en op één of ander manier gaan ze als eerste voor het WC papier!

Het is eigenlijk best wel slim om te gaan preppen maar over het algemeen vinden andere shoppers die nu met lege handen thuiskomen het allemaal maar bloedje irritant. Dit gebeurt overigens niet alleen in Almere maar overal in het land. Er zijn zelfs bericht van mensen die in hun eentje twee karretjes aan het trekken zijn.

Dit is waarom je gewoon wel moet preppen:

Om eerlijk te zijn, ik ben persoonlijk ook bezig met inslaan zodat ik niemand hoef lastig te vallen om naar buiten te gaan voor mij als ik ziek word straks door het coronavirus. Als ik ziek word straks wil ik zelf ook niet naar buiten en alles in huis hebben om het te kunnen doorstaan en verder niemand van last te moeten zijn voor boodschappen.

Andere mensen hebben zo hun eigen ideeën hierbij. Zo schreef Pascal Vanenburg (radio DJ bij de NPO) op Facebook ongeveer een uur geleden het volgende:

Ondertussen in Almere… Mensen, doe dit niet. Het is niet nodig. Er zijn geen tekorten bij de leveranciers, de bevoorrading van supermarkten gaat gewoon door. Het enige wat je nu doet met je egoïstische ass is ervoor zorgen dat mensen nu geen boodschappen meer kunnen doen. En what’s up met al dat wc-papier hamsteren? Van quarantaine ga je niet extra poepen, tenzij je van plan bent al die blikken bonen die je zo gierig hebt ingeslagen in 1 dag op te eten. En ook: gebruik water, viespeuk.

Wat vinden jullie? Wel of niet preppen? Laat het aan ons weten via social media!Pornhub: gratis premium voor Italianen tijdens coronavirus lockdown

Selma Omari heeft zojuist haar eerste single met video gedropt – Allang