in

Mensen die niks lusten zijn gewoon irritant – the struggle is real

Iedereen heeft wel die ene vriend of vriendin die niks lust en sommigen hebben een relatie met een partner die niks lust.

The struggle is real mensen want je hebt elke dag weer die ‘Wat gaan we eten’, weet ik niet, ‘waar heb jij trek in’ uurtje. Dan denk je bij jezelf, ‘ik lust alles, jij lust alleen kip, waarom hebben wij deze discussie eigenlijk elke keer?’.

Is het misschien omdat ik heel graag wil dat jij je horizon verbreedt zodat ik ook weer een weekje afwisselend kan eten of is jouw lijst met opties zo beperkt dat je het alsnog moeilijk vindt om uit de drie dingen die je lust te kiezen wat het nou is dat je eten wilt en daardoor in de war raakt? Idk… FML eather way.

Dan heb je die ‘ja daaaaag, dat ga ik echt niet eten, dat lust ik niet discussies!’. Dan vraag je bijvoorbeeld daarop weer; ‘Wanneer heb je voor het laatst sperziebonen gegeten eigenlijk? Antwoord: Ja toen ik een kind was, 12 jaar geleden’.

rage-guy-meme-face

Met PIJN en moeite, met bloed, zweet & tranen krijg je diegene zover om eens broccoli te proberen na het 15 jaar niet gegeten te hebben en ‘Ik lust het niet’.

‘Oh… uhm dat is eigenlijk best wel lekker nu ineens!’.

im-so-happy-meme-07

Je springt in de lucht van vreugde, je maakt er een pirouette bij en denkt HE HE, nu komt er schot in de zaak. Je probeert uit te leggen dat je smaakpalet naarmate je ouder wordt veranderd en je groente heel anders maakt dan hoe diegene het zich herinnerd (groene slijm) gegeten te hebben. Totdat je er na een paar weken achterkomt dat deze ‘ik lust het niet persoon’ gewoon probeert weg te komen met het alleen eten van broccoli als groente bij het eten, voor de rest van diegene zijn leven. FML!

3821928-5987906980-43020

Dan heb je van die dingen zoals het mixen van Kip shoarma met uitjes:
‘Nee, dat vind ik niet lekker’
‘Wat vind je niet lekker dan? uitjes?’
‘Nee, ik vind het gewoon niet lekker als je kip opbakt met ui erbij’.
‘Maar waarom niet dan? Je lust kip, je lust ui, WTF is het probleem?’
‘Ja gewoon, ik lust het niet’.

are-you-fucking-kidding-me-guy-meme-face

Ga je uit eten met een man of 8 die eigenlijk wel van alles lekker vinden en dan heb je nummertje 9 hoor waar die 8 man rekening mee moeten houden.

200_s

Tag / mention iemand die niks lust of deel dit bericht als je hier ervaring mee hebt cuz we need to change them ‘ik lust het niet mensen’ once and for all.Gibbz100 dropt nieuwe video voor zijn track – Inval

#Nostalgie: Fan-Made HD ‘Vice City’ Intro Remake Is Amazing!