in

Mensen die hier en daar een festival pakken zijn echt gelukkiger

Het ervaren van en omgaan of in de buurt zijn van muziek is fundamenteel geweest voor alle samenlevingen door de eeuwen heen. Mensen die hier en daar een festival pakken zijn echt gelukkiger het is zelfs bewezen met een onderzoek.

Deze studie onderzoekt het verband tussen betrokkenheid met muziek en subjectief welzijn. Subjectief welzijn (genoemd als SWB in het onderzoek) omvat individuele evaluaties van de tevredenheid van het leven, en wordt internationaal beschouwd op beleids- en overheidsniveau.

De huidige studie gebruikt gegevens die in 2014 zijn verzameld als onderdeel van de 31e enquête van de Australian Unity Wellbeing Index om inzicht te geven in de relatie tussen hoe betrokken men is met muziek en SWB. Er werd een steekproef gehouden met 1.000 deelnemers die telefonisch werden geïnterviewd. De bevindingen toonden aan dat het omgaan met muziek door dansen of het bijwonen van muzikale evenementen werd geassocieerd met een hogere SWB dan voor degenen die zich niet bezighielden met muziek in deze vormen.

Zeg eerlijk…. je voelt je ook gewoon super lekker als je buiten in de open lucht gewoon eventjes los kan gaan van de gezelligheid en alles wat daarbij komt kijken! Die speciale vibe die je voelt op festivals wanneer je rondkijkt en ziet dat iedereen aan het genieten is van dezelfde muziek als jij voedt dus echt je geluk.

Echt een aanrader voor mensen die dit totaal niet doen of ermee bezig zijn.Streamingdienst Disney+ komt bijna naar NL en kost niet veel geld

PUMA X PLAYSEAT hebben een hele toffe gamingstoel gemaakt