in

Mensen die altijd laat zijn blijken succesvoller en creatiever

hi

Wij hebben wat informatie en een artikel die je onder de neus van je leraar, ouders of werkgever kan schuiven als je weer een keer te laat bent.

Mensen die te laat komen zijn gewoon irritant. Ze lijken geen besef van tijd te hebben en de essentie van tijd ligt ze ook niet erg dicht bij het hart. Heel onbeleefd en egocentrisch natuurlijk.

Volgens Sarbina Hoffman en John Stanley Hunter van Business Insider zit er nog een laag achter ‘te laat komen’. Het missen van gevoel voor tijd is namelijk te linken aan optimisme en multitasken. Optimisten pakken dingen rustig aan en hebben juist het gevoel dat ze meer tijd hebben om dingen te doen dan dat er werkelijk is. Hierdoor gaan ze ook wat gemakkelijker door het leven.

Door te laat komen val onder een ‘categorie B persoonlijkheid’. Dat houdt in dat je niet zo competitief en georganiseerd bent als mensen die behoren aan categorie A. Aan de andere kant ben je weer creatiever en relaxter.

Niet echt een wetenschappelijk onderzoek maar er worden wel punten gemaakt die best logisch zijn. Creatieve mensen zoals b.v. artiesten zijn altijd fashionably late.Gewoon een overzicht van de meest zeldzame Pokémons in Pokémon GO

Voor wie er niet bij kon zijn wat beelden van de Beyoncé Formation World Tour Arena Amsterdam