in

Mensen denken bijna zeker te weten waar Mew te vinden is in Pokémon GO

mew

Het geheel is nog niet bewezen en simpelweg gebaseerd op een theorie. Veel mensen geloven in deze theorie en het zou maar zomaar echt kunnen zijn.

Er zijn al spelers die alle 142 Pokémon hebben gevangen maar ik werkelijkheid zijn er 151. Dit is ook geen lulverhaal omdat mensen echt de broncode van de app hebben doorgespit en hebben ontdekt dat de andere 9 inclusief Mew ge-embed zitten in de game.

De makers van Pokémon go vinden het toepasselijk om de Pokémon te plaatsen op en rond zijn voorkeur voor habitat. Je heb meer kans om een Magikarp of een Goldeen te vangen in de buurt van water dan in een Mediamarkt. Mensen hebben de logica van deze theorie daarop gebaseerd en zijn teruggegaan in de tijd om te achterhalen waar Mew gevonden zou kunnen worden.

Als je teruggaat in de tijd weet je dat de meest populaire versies van Pokémon de rode en blauw editie waren voor op the Game Boy. Mensen met een olifanten geheugen weten ook nog dat je in de game langs moest bij de Pokémon Mansion op Cinnebar Island waar een oude Pokémon wetenschapper leefde. In deze mansion lag ook een document waarin spelers alle details konden achterhalen over Mew.

poa

Zoals jullie op de statements kunnen lezen staat er dat Mew oorspronkelijk komt uit Guyana, Zuid Amerika, en daar leeft in de jungle. Het zou zomaar kunnen zijn dat Mew ook werkelijk gevonden kan worden in de jungle van Guyana. Om eerlijk te zijn zou dit echt een hele harde korte vakantie kunnen worden om met een groepje de jungle van Guyana in te gaan om Mew te vinden.

Nieuw gamers community:
Er is trouwens een nieuwe gamers community online gegaan genaamd pikaaa.com. Je kan daar een account aanmaken en nieuwe mensen leren kennen. De site heeft nog niet veel members dus maak een account aan en nodig wat vrienden uit!Adriano: Van Top voetballer naar Gangster in criminele bende

Deze horror verhalen bestaan maar uit 2 zinnen die je moet lezen voor het slapen gaan