in

Mensen bidden nu tot ‘godin corona’ in de hoop de pandemie te stoppen

India is een van de meest getroffen landen door de pandemie van Covid-19 en mensen wenden zich tot spirituele en goddelijke krachten in een poging zichzelf te beschermen tegen het nieuwe coronavirus.

Vorige maand berichtten Indiase media over een groep vrouwen uit een dorp in West-Bengal, die besloten hadden het coronavirus op hun eigen manier te bestrijden – door Corona Mai of ‘Corona Goddess’ te aanbidden.

Ze richtten een klein heiligdom op aan de oevers van de Chinnamasta-vijver, in de buurt van de stad Asansol, en begonnen liedjes en mantra’s te zingen, wierook te branden en offers te brengen zoals fruit, groenten, ghee en rietsuiker. De vrouwen zeiden dat ze van plan waren om de godin te aanbidden en te bidden totdat ze het coronavirus weghaalde.

Dat kan echter eventjes duren natuurlijk … zucht.

Aanbidders van Corona Mai variëren van vrouwen van begin twintig tot oude dames van in de zeventig, en ze geloven allemaal dat de beste manier om de pandemie te bestrijden is om tot de godin te bidden totdat ze besluit het coronavirus weg te nemen.Nieuwste trend: ‘Secret Tattoos’ op je gehemelte

Miry (19) wil hasj kopen op straat en wordt doodgeschoten