in

Meisje geeft ouders middelvinger na waarheid over de kerstman

12316143_10206744484384965_2987863546914017243_n

Toen de tienjarige Belle een pijnlijke ontdekking deed in verband met de Kerstman, schreef ze haar gevoelens van zich af in een boze brief aan haar ouders.

Het was Nicki Adams die een foto van het briefje van haar dochter op Facebook postte op 11 december. Sindsdien gaat het bericht hard en is het inmiddels al bijna 22.000 keer gedeeld.

,,Belle vroeg ons recht voor zijn raap hoe het nu zat met Santa en ze vroeg het ons haast elke dag”, schreef Nicki. ,,Dus waren we eerlijk.”

En die waarheid kwam hard aan bij het meisje. ,,Je hebt er geen idee van wat je juist hebt gedaan. Ik wilde er echt in geloven”, schreef het teleurgestelde meisje. ,,Iedereen zei me dat onze ouders hier achter zaten. Ik kan jullie niet meer geloven.”

En ze vervolgde met nog meer vragen: ,,Is de Paashaas echt? Hoe zit het met de Tandenfee? Niets zal me beter doen voelen want jullie logen tegen me over iets waarvan ik hield en dat brak mijn hart.” Tot slot tekende ze nog enkele middelvingers om haar gevoelens kracht bij te zetten.

Nicki verklaarde aan The Huffington Post dat zij en haar echtgenoot hun lach niet konden inhouden en zich even terugtrokken in de badkamer vooraleer een goed gesprek te hebben met hun dochter. Ze hadden Belle immers heel wat uit te leggen. ,,Ondertussen is ze bekomen van haar ontdekking en wil ze de magie van Kerstmis mee helpen verspreiden door anderen te laten geloven in de Kerstman.”

The time has finally come. Belle asked point blank about Santa and she's been asking every day. So we were truthful and…

Posted by Nicki Adams on donderdag 10 december 2015

Bron: ADVideo: MO$HEB ft. ROLLÀN – Herrie In De Buurt (Prod. by Harun B)

Marokkaanse vrouw slaat billenknijper neer met één keiharde beuk