in

Meeste mensen kunnen de kat niet in minder dan 18 seconden spotten in nieuwe hersenkraker

De meeste mensen kunnen de kat niet onder de duiven vinden in minder dan 18 seconden in deze nieuwe hersenkraker afbeelding. Zelf geprobeerd, niet gelukt binnen 18 seconden. Helaas.

Het is vandaag nationale kattendag voor de Engelsen maar fuck it, wij gaan ook gewoon meedoen. Teveel katten in NL om dat te skippen dus waarom niet even in de stemming komen met deze optische hersenkraker met katachtige thema?

Vandaag, 29 oktober, zullen kattenliefhebbers over de hele wereld (Engels gekoloniseerde gebieden… lol) hun geliefde huisdieren even een extra hartje onder het halsbandje steken door ze extra lekker in de watten te leggen, heerlijk te verwennen met allerlei lekkers en met mega veel knuffels en kusjes natuurlijk.

Om bekendheid te geven aan het aantal katten wereldwijd die opzoek zijn naar een gouden mandje, heeft campagnevoerder Colleen Paige een leuke hersenkraker gemaakt voor het dierenvoedingsmerk “Natures Menu”.

Kun jij de kat in minder dan 18 seconden tussen de duiven vinden? Niet vals spelen hé sucker! Laat weten of het gelukt is via social media.
Was deze te easy dan hebben we er nog eentjes daaronder die een stuk moeilijker is. Succes!!!Waren weer geblokkeerd voor 7 dagen op FB: grappige is, weten niet eens waarvoor

AlleGekkiesZeggenJAAAA: Partydrug MDMA wordt medicijn voor PTSS-patiënten