in

Meest irritante plek om gestoken te worden door een mug

Uit ervaring kan ik zeggen dat DIT de meest irritante plek is om gestoken te worden door een mug… like really.

Los van het feit dat het super irritant is als muggen uit liefde voor je (bloed) een serenade komen zingen ‘s nachts in je oor of omdat ze denken dat je jurylid bent van “Hollands got Talent”, zijn er toch nog talloze andere redenen waardoor je gaat denken dat muggen gewoon een keertje mogen UITSTERVEN.

Meer dan 100.000 dieren staan op dit moment op de wereldranglijst als “endangered species” en toch zou werkelijk NIEMAND rouwen als de mug daar eentje van was. Waar zijn die fucking beesten nou eigenlijk goed voor?

Zat gisteravond dus te suffen op de bank en doe altijd de ramen en deuren dicht net voordat het gaat schemeren. Ik weet niet waarom, maar op een of ander manier lukt het me dan om te ontkomen aan een muggenplaag in huis. Ik was het gisteravond dus helaas vergeten.

Ik lig dus vervolgens met een korte broek op de bank, letterlijk het enige wat ik aanhad, te zoeken naar iets om te streamen op Netflix en ja hoor, zoem zoem in me oor. Opstaan, licht aandoen, jagen. Kan die fuckers niet vinden.

En dan begint het, steek steek steek, op voor mij de meest irritante plek wat er bestaat. Op de WREEF van me fucking VOET! En het is altijd me rechtervoet en ook nog eens op dezelfde plekken. De rest van me lichaam boeit me eigenlijk niet zoveel, voel ik amper. Maar de wreef van me voet? Hele avond vergald en me mood is meteen VERPEST. Echt, bloed onder me nagels vandaan dan he….

En het lukt die fuckers ook om dat op een of ander manier meerdere keren te doen in een paar seconden tijd, echt me hele poot wordt dan rood. Kan wel met dingen gaan smijten dan van de irritatie.

Nu is mijn vraag aan jullie. Wat is voor jullie de meest vervelende plek?WTF: Kat probeert man elke nacht te verstikken in zijn slaap

Savage: Man steelt auto van date, om op een andere date te gaan met haar peetzus