in

McKamey Manor: De engste spookhuis attractie van de wereld

[hdvideo id=774]

McKamey Manor is een combinatie van je nachtmerries en engste films. Zet ze samen en je komt nog niet in de buurt van de ervaring die je daar kan opdoen. Het is een plaats waar de stoerste van de stoerste schreeuwen om hun moeder. #LOL

De officiële McKamey Manor website beschrijft de plaats als ‘s werelds enige echte interactieve 4-7 uur durende extreme achtervolgings ervaring’.

“Be warned, this is not your standard haunted house,” volgens de site. “This is an audience participation event in which (YOU) will live your own horror movie. This is a rough, intense and truly frightening experience.” And the entire experience is filmed, giving you a chance to star in your very own horror movie. #Master

McKamey-Manor2-550x308

McKamey Manor is het geesteskind van Russ McKamey en zijn vriendin Carol Schultz. De echtpaar vind hun passie in het uitlokken van extreme angsten van hun bezoekers. Ze houden er zoveel van dat ze er 500.000 USD in hebben gestoken om het huis en tour te veranderen in het meest angstaanjagende ervaring die er bestaat. Het aller mooiste van alles is dat ze hun gasten geen dubbeltje entree geld vragen. Ja, je leest het goed! Het is gratis! Er wordt wel aangemerkt dat het niet verstandig is om dure merk kleding te dragen.

Mocht je ooit in San Diego, California belanden dan kan je een tour boeken via hun officiële website.Video: ILOVEMAKONNEN ft. Drake – Tuesday (Remix)

Mixtape: Dej Loaf – Sell Sole