in

McDonald’s heeft bevestigt: vanaf volgende week gaan we thuis bezorgen!McDonald’s heeft bevestigd dat ze vanaf volgende week beginnen met eten thuis bezorgen.

Als proef beginnen er eerst 3 restaurants waarvan 2 in Amsterdam op de Spaklerweg en de Albert Cuyp, en 1 in Amstelveen Stadshart. De bezorgkosten worden 2,50. Vanaf juli komen er vijf restaurants bij, de filialen Kalverstraat en Muntplein in Amsterdam zullen zich erbij voegen. Als eind september blijkt dat het succesvol was, gaat de McDonald’s snel uitbreiden naar meer steden en uiteindelijk heel Nederland. ,,Wij willen deze service graag overal brengen,” vertelt Manu Steijaert, algemeen directeur van McDonald’s Nederland, in een exclusief interview met het AD.

Bijna alle producten zijn bestelbaar, ook de franse frietjes. Ijshoorns, McBreak en voordeelmenu’s worden niet bezorgd. Het bezorgen wordt net als in de VS gedaan door UberEATS. Er gelden geen minimum hoeveelheid producten of bedrag. De verwachtingen zijn hoog. Toen het nieuws enkele weken bekend werd, merkte de directeur dat er veel mensen op de service wachten.

Bekijk hierboven een korte interview van Manu Steijaert.Supergaande heeft het MOB filmpje van Parsa verwijderd en meer…

Fittie in de Limburgse getto (beelden)