in

McDonald’s bezig met app voor het bestellen van eten

Gezonde voeding is helemaal de shit tegenwoordig en mensen zijn er echt bewust mee bezig, maar veel mensen houden ook nog steeds van een lekkere hamburger en een portie friet.

McDonald’s is bezig met het ontwikkelen van een app waarmee het eten op afstand via een smartphone besteld kan worden.

De nieuwe app zal echter in eerste instantie alleen nog te gebruiken zijn in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Groot-Brittannië en Frankrijk. De software voor de smartphone zal volgend jaar getest worden. De Nederlandse McDonald’s-fans zullen nog even moeten wachten. Een woordvoerder liet weten dat het de bedoeling is dat de app in 2018 beschikbaar wordt gemaakt voor 20.000 tot 25.000 restaurants.

Not all sandwiches are Heroes, some are just made that way. #BigMac #SandwichDay

Een video die is geplaatst door McDonald's (@mcdonalds) op

Het is de bedoeling dat de wachtrijen in restaurants zullen worden verkort. Wanneer je zin hebt in een Big Mac of een Big Tasty met een grote friet en fritessaus, voer je jouw bestelling in op een app op je smartphone. Het betalen zal ook per smartphone gebeuren direct na het plaatsen van de bestelling. Vervolgens ga je naar het McDonald’s-restaurant om jouw bestelling op te halen. Het gaat dus niet om een thuisbezorg-service.

Het bestellen zal naar verwachting veel tijd schelen. De app wordt ontwikkeld om de wachtrijen in de restaurants te verkorten. De medewerkers zullen door middel van GPS-tracking op de hoogt worden gesteld wanneer een klant onderweg is.

McDonald’s gaat met de app onder meer koffieketen Starbucks achterna. Met de app van McDonald’s, die nu beschikbaar is, kan geen eten besteld worden. Het is wel mogelijk om te zien waar in jouw buurt een restaurant staat. Hopelijk zal blijken dat Nederland één van de landen zal zijn waar de app in 2018 ook te verkrijgen is.

Bron: CrimeDocsNLExtraVolgens het broertje van F1stman moet ‘Harra?’ lekker met pensioen gaan?

Bleed for This trailer voor film over bokslegende Vinny Pazienza ziet er gruwelijk hard uit!