in ,

Max (26) ging naar Thailand om god te vinden, eindigt als manager van Stripclub

Ⓒ SUDPRESSE/ NIEUWSBLAD

De Belgische tv-kok Max Dienst (26) had het in zijn thuisland goed voor elkaar. Toch gaf hij afgelopen juli huis en haard op om in Thailand op zoek te gaan naar God. Zijn zoektocht kreeg een bizarre wending: een kleine twee maanden later leidt Max een stripclub in Azië.

Dat staat op de website van de Telegraaf.

In Wallonië een succesvolle kok met een eigen kookprogramma genaamd “Max&Fanny maar de maat was vol”. Hij werkte daarnaast ook in een restaurant. Le pieds dans le plat in Marenne, wat in 2017 een Michelinster kreeg.

„Ik verlaat België en ga in Thailand God zoeken”, liet hij destijds aan Sudpresse weten. God vond de twintiger niet, wel is hij inmiddels leidinggevende van stripclub Queen Club Agogo in de Thaise stad Pattaya. „Ik heb ondertussen geleerd dat een leven vol onthouding niets voor mij is.”

Credit: Max Dienst / Facebook

Via een kennis kwam hij in contact met de eigenaresse van de stipclub. Die wilde afhankelijk een restaurant beginnen met Max maar dat zag hij dus niet echt zitten.

“De dame wilde samen met mij een restaurant openen. Maar dat zei me niets: ik was uit België weggegaan om hier iets totaal nieuw te beginnen.”

To be honest, i feel ur pain brother. Ooit was ik zelf ook een chef en moet eerlijk zeggen. It’s a very hard job, de nummer 1 baan als het gaat om stress, maar wel ontzettend leuk om te doen!

Zo eindig je dus in een reallife Hangover movie. Elke dag sex, elke dag lekker eten en zuipen en een zooitje bitches om zich heen waar je helemaal suf van wordt op een gegeven moment. Fuck it, Thug Life gewoon. Waarom niet!

Bron: TelegraafWTF: Oude man krijgt 9 euro boete na betrapt worden op sex met koe in bosjes

Ladies: Maak kennis met Balenciaga Platform Crocs, met een hoge zool