in

Matty Roberts, Area 51 Raid organisator gaat fissa organiseren

Matty Roberts heeft aangegeven aan 23 ABC news dat hij bezig is met het organiseren van een soort mini festival, tering wat zijn wij goed zeg in het voorspellen van de toekomst.

We zeiden namelijk in dit artikel dat zoiets zou gebeuren. Los van dit alles is de 20-jarige Matty echt een uber nerd hoor.

Moet je kijken hoe hij erbij staat in zijn Naruto outfit in de onderstaande video. Hij deed zelfs een Naruto Run aan het einde. Zucht….

Als mensen maar niet denken dat ze deze minifestival kunnen gebruiken als dekmantel om ‘s nachts alsnog het terrein op te glippen. Want dan word je alsnog afgeknald en iets zegt ons dat dit gaat gebeuren. Niet dat mensen worden afgeknald maar dat ze het gaan proberen.

Voor alle chicks die willen gaan en zwanger terug willen komen van een alien. Lees dan eerst ff dit artikel voor wat extra motivatie.

Dit was wederom een PSA (public service announcement) vanuit Fakka headquarters. We houden jullie uiteraard op de hoogte van alle nieuwtjes m.b.t. de Area 51 bestorming.

Over en uit.Badr Hari via Instagram: “They should be afraid”

Funny: Maak kennis met de Dominicaanse komediant Mr Nuevayol – Papi