in

Matrix-maker Lilly Wachowski op Twitter tegen Elon Musk & Ivanka Trump: “Fuck both of you”

De Matrix-maker vertelde Elon Musk dat hij zichzelf “de moeder moest neuken” nadat hij haar film op Twitter had geciteerd.

Musk heeft onlangs een aantal cryptische en bizarre tweets gepost, waarbij hij memes en willekeurige gedachten heeft gedeeld naast zijn berichten over Tesla en SpaceX.

Misschien is hij oververmoeid na het verwelkomen van zijn nieuwe zoon in de wereld, of misschien is hij gewoon zijn gewone, excentrieke zelf, maar hoe dan ook hebben veel van de tweets weinig uitleg, inclusief zijn recente Matrix-referentie.

Morpheus biedt Neo de keuze tussen een blauwe pil, waardoor hij teruggaat naar zijn leven en alles vergeet, of een rode pil waarmee hij de waarheid over de Matrix en zijn neprealiteit leert kennen.

Hoewel daar de referentie vandaan komt, suggereert Variety dat de rode pil-tweet van Musk verwijst naar de internetsubcultuur die wordt geassocieerd met conservatieve politieke overtuigingen. ‘De rode pil nemen’ kan nu betekenen dat een politieke afstemming naar rechts wordt verschoven, en wordt vaak gebruikt in forums met betrekking tot Donald Trump.

Het was niet meteen duidelijk of de tweet van Musk een politieke ondertoon had, maar Trump’s dochter Ivanka leek te veronderstellen dat hij dat wel deed terwijl ze de tweet deelde en schreef: ‘Taken!’

Het antwoord van Lilly Wachowski kreeg veel aandacht van geamuseerde Twitter-gebruikers, dus maakte ze van de gelegenheid gebruik om goed te doen en deelde ze een link naar de LGBTQ-sociale dienst Brave Space Alliance, die mensen aanspoorde te doneren.Will Smith maakt KAPOT op de remix van de track – WILL ft. Joyner Lucas

Kinderen (9 & 11) springen van gebouw om te kijken of ze weer tot leven zouden komen zoals in videogames