in

Matador steekt Stier herhaaldelijk in zijn Kop en toont ware Horror van deze brute bloedsport

Disclaimer: Dit artikel bevat ZEER schokkend beeldmateriaal.

Dierenrechtenorganisatie PETA heeft een schokkende video uitgebracht van een matador die een stier in de kop steekt om de brutaliteit van het stierenvechten te benadrukken.

De opnames zijn gemaakt tijdens een evenement in september vorig jaar in Bilbao, Noord-Spanje, vermoedelijk nadat de matador klaar was met het dier tijdens een stierengevecht.

De hardnekkige video toont de stierenvechter die het dier bij een van zijn hoorns vasthoudt en herhaaldelijk een mes in zijn kop steekt. Wat wij ons dus afvragen is: is dit nou de manier waarop ze de stieren afmaken? Hoort dit bij deze traditie? Die misbaksel maakt zijn mes ook schoon op de meest respectloze manier daarna…. afschuwwekkend dit. Bah…

Het is echt TE verschrikkelijk om te zien. Jullie zijn gewaarschuwd, dit krijg je vandaag niet meer van je netvlies af:

PETA is een petitie begonnen om het stierenvechten in Spanje te laten verbieden. Deze kan je ondertekenen via deze link.

Als onderdeel van de drang naar het verbod schreven de activisten een brief aan de Spaanse premier, Pedro Sánchez, waarin ze hem vroegen om ‘te luisteren naar de stemmen van mensen in Spanje en de rest van de wereld’ en het stierenvechten gewoon te verbieden.

Ze wijzen erop dat meer dan 100 steden het stierenvechten al hebben verboden en citeren een Ipsos MORI-peiling, waarbij meer dan 80% van de Spanjaarden tegen stierenvechten is en ze het liever kwijt dan rijk zijn.Groep jongeren heeft de Apple store in Amsterdam geplunderd vandaag

Check nu de eerste Trailer van de film “The Invisible Man”