in

Masvidal wint van Diaz en heeft een paar woorden voor McGregor – He’s a midget

Masvidal heeft niet gewonnen van Diaz op de manier dat hij wilde winnen maar hey, winst is winst en hij beloofde 100% een re-match.

De scheidsrechter moest het gevecht in de derde ronde stoppen omdat Diaz een paar lelijke cuts had op zijn gezicht. Het waren overduidelijk twee flinke sneeën rondom het oog van Diaz en naar onze mening een juiste keuze van de scheids. Maar goed… Diaz was het daar natuurlijk niet mee eens. Die gaat door tot hij dood neervalt als het moet. Dat is gewoon zijn karakter en daar moet je soms tegen beschermd worden.

Toen aan Masvidal werd gevraagd of hij het tegen McGregor zou opnemen moest hij erom grinniken. Hij zegt dat McGregor TOTAAL geen partij is voor hem.

McGregor was weer bezig op Twitter een aantal dagen voor het gevecht. Hij wilt die Bad Motherfucker belt zo te zien maar of hij een shot krijgt is een tweede. Iets zegt ons dat het een geweldige gevecht kan worden waarin er onwijs veel bloed gaat vloeien. Maar kunnen we het erover eens zijn dat McGregor weinig kans maakt tegen Masvidal?

Laat het aan ons weten via social media.

Check hieronder terug wat Masvidal had te zeggen over McGregor terwijl hij lekker aan het genieten was van zijn pizza.Jongen (14) neergestoken in metrostation Spijkenisse, 13-jarige verdachte gearresteerd

LMFAO: Chick stuurt per ongeluk naaktfoto’s naar haar vader en legt uit waarom het fout ging