in

Masvidal & Diaz gaan dus echt vechten voor een “Baddest Motherf***er in the game Belt”

Dana White heeft tijdens de persconferentie van Masvidal & Diaz bekend gemaakt dat de BMFB belt gewoon very real is en uitgereikt gaat worden aan de winnaar van dit gevecht.

Het begon als een geintje en een opmerking van Diaz waar fans mee zijn gaan rennen op social media. Toen heeft Dana White het besproken met zijn team en ze vonden het een geweldig idee. De Belt is al ontworpen door het design team van de UFC en ligt dus klaar om uitgereikt te worden.

“The upcoming “Baddest Motherf—ker” belt is really an unprecedented event. Nate Diaz — ever the visionary — called for a title defense of his “baddest motherf—ker in the game belt”

Los van dit alles is het gevecht tussen Masvidal en Diaz gewoon eentje om naar uit te kijken. We hadden eerder al aangegeven dat het de main card wordt voor UFC 244. Er komt geen titel gevecht die dag en we kunnen dit zien als een soort van superfight waarin er toch een Belt wordt uitgereikt aan de winnaar.

Je kan erop rekenen dat heel veel vechters die Belt van de winnaar gaan willen afpakken. Gaat voor spannende momenten zorgen voor de UFC.

Check hieronder in de video waarin Dana White zegt dat het very real is en gewoon gaat gebeuren.Single Dad adopteert meisje met Down syndroom die door 20 gezinnen geweigerd werd

Kijken: Fabiola is weer bezig hoor, auto’s wassen en Twerken